All inclusive aanbieding

Wilt u lekker op vakantie zonder u druk te hoeven maken over allerlei praktische dingen? Ontspannen vakantie vieren zonder boodschappen doen of zelf koken en dan ook nog voor een scherpe prijs? Boek dan snel een goedkope all-inclusive vakantie. Alles wordt voor u geregeld en alles is inbegrepen bij een all-inclusive vakantie; de vlucht, eventueel de transfer van het vliegveld naar het hotel, overnachtingen, eten en drinken en soms zelfs sportfaciliteiten, excursies en entertainment voor uw kinderen!

Geen verrassingen achteraf bij een all-inclusive vakantie

Bij een all-inclusive vakantie van een betrouwbare aanbieder weet u vooraf precies wat uw vakantie kost en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan van dure restaurants of bijkomende hotelkosten. Hieronder vindt u de beste aanbieders van all-inclusive vakanties. Bekijk op uw gemak het aanbod en kies uw ideale bestemming voor een totaal ontspannen en ook nog goedkope all-inclusive vakantie!

Maar wat houdt een all-inclusive vakantie nou eigenlijk in?

Een all-invakantie is een vakantiereis waarbij de vakantieganger voor een vaste prijs een reis boekt waarbij zijn inbegrepen: de vliegreis, het hotel met gebruik van vrijwel alle faciliteiten en alle maaltijden, snacks en drankjes volgens door het hotel gestelde voorwaarden. Voor sommige faciliteiten of bepaalde drankjes moet soms wel worden betaald.

Voordeel van de formule voor de vakantieganger is dat men vooraf weet waar men aan toe is en behalve persoonlijke uitgaven vrijwel geen verdere kosten maakt. Voordeel voor de hotelier is dat hij vooraf weet wat zijn inkomsten zijn. Deze formule is alleen winstgevend bij een groot aantal gasten waarbij het meestal om duizenden gaat. De resorts die deze formule hanteren zijn dan ook meestal groot, hebben veel faciliteiten, meerdere restaurants en zwembaden maar liggen meestal ver buiten het dorp of stad om de kosten laag te houden. De maaltijden worden massaal bereid en de (alcoholische) drankjes zijn meestal van een lokaal merk waardoor de kosten laag blijven. Wil de gast een ander merk, dan moet meestal wel betaald worden. Omdat in de landen de personeelskosten relatief laag zijn, is voor de hotelier toch winst te maken.

tui logo kras logo de jong intra vakanties logo djoser reizen logo corendon logo sunweb logo