Vlieg vakantie aanbieding

Vakantie, voor velen een van de leukste en lekkerste periodes van het jaar. Wij Nederlanders trekken massaal ons koude kikkerlandje uit om optimaal te genieten van het leven op een wit strand, helderblauw water en een heerlijke cocktail in de hand. Het mooie aan een vakantie is dat je precies kan doen wat je hartje begeert. Toch is een vakantie niet alleen maar rozengeur en manenschijn. Je droom vakantie heeft namelijk een wat minder leuke fase, en dat is het voorbereiden, plannen en regelen van de vakantie. Er zijn veel zaken waar je aan moet denken, bij de ene vakantie nog meer dan de ander. Zaken als vliegtickets en accommodatie zijn vaak de eerste zaken die geregeld en geboekt worden. Heb je er echter ook weleens aan gedacht om ruim van te voren een parkeerplaats bij de luchthaven te reserveren?

De perfecte vakantie vinden, waar doe je dat?

Om uw vliegvakantie betaalbaar te houden hebben wij de beste reisorganisaties geselecteerd met de beste prijzen die precies binnen je budget zullen vallen. Ga je samen op reis of met het hele gezin, wij hebben de juiste reisorganisator voor je in de onderstaande top 5 lijst!

Handige tips

Iedereen weet dat vliegtickets naar populaire reisbestemmingen in het hoogseizoen duurder zijn. Wie voor een dubbeltje op de eerste rij wilt zitten moet flexibel zijn. Houd hier dus rekening mee als je goedkoop vliegtickets wilt scoren.

Heb je nog helemaal geen voorkeur voor een datum of bestemming? Grote kans dat je dan een superdeal kunt binnen harken. Wil je in de meivakantie weg (omdat je vast zit aan de schoolvakanties) maar weet je nog niet waarheen? Of wil je juist heel graag naar Tokio maar heb je nog geen specifieke datum in gedachte? Ook dan kun je zeker goedkope vliegtickets vinden. Het wordt pas lastiger als zowel de datum als de bestemming al vaststaat. Maar zelfs dan is er geen reden tot paniek. Er zijn vrijwel altijd goedkope vliegreizen te vinden als je weet waar je moet zoeken naar goedkope vliegtickets. En met onderstaande tips moet dat vanaf nu geen probleem meer zijn.

Vliegtickets goedkoop boeken: Kijk naar alternatieve vliegroutes en check de kalender

Je weet nu welke tools je kunt gebruiken voor het vinden van goedkope vliegtickets. Maar waar moet je op letten? Het kan een stuk voordeliger zijn om vanaf een ander vliegveld dan Schiphol Airport te vliegen. Vergelijk dus ook de prijzen met vertrek vanaf een ander vliegveld. Bij onze buurlanden zijn de tickets soms iets goedkoper. Woon je dichtbij de grens, dan kan het lonen om te vliegen vanaf Weeze Airport, Dusseldorf of Brussel. Vanaf Eindhoven Airport vlieg je ook voor weinig naar meer dan 70 bestemmingen.

Vliegen op dinsdag, woensdag en donderdag is over het algemeen het goedkoopst. Terug kun je het beste vliegen op zondag, dinsdag of woensdag. De eerder genoemde vergelijkingssites hebben echter een handige kalender functie waarmee je kunt zien of dit voor jouw reisperiode ook daadwerkelijk het geval is. Zo kun je zien wat de goedkoopste dagen van een bepaalde maand zijn. Let op: het gaat vaak om een indicatie, als je doorklikt kan de prijs alsnog verschillen. Maak hier dus slim gebruik van als je een vlucht wilt boeken!

Voordelig parkeren rondom vliegvelden

Je kan namelijk zeer eenvoudig besparen, alleen al door van tevoren te reserveren kan je al snel tientallen euro’s besparen. De tarieven kunnen namelijk al verschillen tussen een online reservering en simpelweg het terrein op te rijden en dan te betalen. Goed om te weten is dat, des te vroeger je boekt, des te meer je bespaart en dit heeft alles te maken met het hoogseizoen. De keuze van het vliegveld kan je ook enorm helpen met besparen. Populaire vliegvelden zoals Schiphol hebben duurdere parkeerplaatsen dan bijvoorbeeld Rotterdam Airport. De officiële parkeerplaatsen van een luchthaven zijn vaak de meeste prijzige, je parkeert namelijk dichtbij en de tarieven zijn hierbij gebasseerd op gemak, comfort en reistijd. Ben je op zoek naar Rotterdam Airport parkeren? Bezoek dan de website van Vliegen en Parkeren en laat jezelf verassen door het ruime aanbod en de voordelige tarieven.

Binnen enkele minuten een parkeerplaats gereserveerd

Via online vergelijkings- en reserveringsplatform Vliegen en Parkeren vind je zeer eenvoudig het beschikbare parkeeraanbod rondom tal van luchthavens in meerdere landen. Dit aanbod kan je gemakkelijk vergelijken en direct je gewenste parkeerplaats reserveren. Het aanbod bestaat voornamelijk uit alternatieve parkeerbedrijven die allen gevestigd zitten nabij de luchthavens, het is echter ook mogelijk bij sommige luchthavens de officiële parkeerplaatsen te reserveren. Waar u ook voor kiest, u bent gegarandeerd voorzien van de laagste prijs en een betrouwbare parkeerplaats. De reservering doe je via een onafhankelijk platform, zo weet je dus dat de informatie en prijzen objectief zijn. Het gehele proces, van vergelijken tot reserveren tot betalen, geschiedt via gecertificeerde partners.

tui logo kras logo de jong intra vakanties logo djoser reizen logo corendon logo sunweb logo